FAQ

 • Moet ik fit zijn om mee te kunnen doen met de training?

  Absoluut niet. Wij werken met iedereen die een doel voor ogen heeft en deze wil bereiken. Onze coaches passen de oefening aan op je huidige niveau van fitheid.

 • Heb ik ervaring nodig om deel te kunnen nemen aan de BOOTCAMP of FIGHTCAMP trainingen?

  Nee. We houden ervan om sporters te coachen die pas net kennis maken met onze manier van trainen. Dat is ons werk. Onze coaches begeleiden je bij elke stap van het proces zodat je de juiste technieken aangeleerd krijgt.

 • Wat voor spullen heb ik nodig bij FIGHT CAMP?

  Als je de eerste keer meedoet kan je bij ons spullen lenen. Besluit je om bij ons te gaan trainen dan krijg je handschoenen en een bandage.

 • Ben ik te oud om hier aan mee te doen?

  Je bent nooit te oud om aan je algehele fitheid te werken, je lekkerder in je vel te voelen en om in je gezondheid te investeren! Bij onze club hebben we leden tot 70 jaar oud. Met de leeftijd kan altijd rekening gehouden worden tijdens de trainingen en onthoud: je bent immers zo jong als je je voelt.

 • Hoe oud moet je zijn om mee te kunnen doen?

  FIGHTCAMP: Hier hebben we leden vanaf 12 jaar oud. Leeftijd is hier niet per se een criterium. Belangrijk is dat je groot genoeg bent om tegen de bokszak aan te slaan. Dit is een geweldig programma waarin ouders en kinderen samen kunnen komen in het behalen van hun doelen of het versterken van hun band door middel van sport. vanaf 12 jaar oud. Voor families hanteren we speciale tarieven.

  BOOTCAMP: Vanaf 14 jaar kan je meedoen aan deze trainingen. We passen de oefeningen aan voor de jongeren, deze mogen namelijk nog niet met de gewichten aan de slag.

 • Kan ik de training gratis proberen?

  Ja, je eerste training is altijd gratis! Schrijf je vooral eens in voor een proeftraining en kijk of de trainingen je bevallen, of je er een goed gevoel van krijgt en of onze manier van trainen/coachen past bij jouw leefstijl en doelen.

 • Hoeveel calorieën kan ik verbranden?

  Net als met alles geldt hier: je krijgt terug van de training wat je erin stopt. Als je hard werkt tijdens de trainingen en alles geeft, verbrandt je de meeste calorieën en profiteer je van een krachtig afterburn-effect (waarbij het metabolisme langere tijd hoger is en er meer wordt verbrand). De trainingen kunnen tot wel 1000 calorieën verbranden.

 • Hebben jullie een voedingsprogramma?

  Ja, FOXtraining’s voedingsadvies zorgt ervoor dat je sneller je doelen bereikt. Hier komen wel additionele kosten bij.