BOOT CAMP

DE BOOTCAMP VAN FOXTRAINING IS HET ULTIEME FITNESSPROGRAMMA VOOR ALLE NIVEAUS - superfit of beginner, iedereen kan meedoen en meekomen!

De BOOTCAMP is speciaal ontwikkeld voor mensen die op een unieke, plezierige manier een wetenschappelijk onderbouwd programma willen volgen dat resultaten garandeert in hun sportprestaties. FOXtraining's BOOTCAMP is een 'crossfit-achtige' manier van trainen, waarbij de blessuregevoelige oefeningen uit de weg worden gegaan en er een competitie-element wordt geïntroduceerd bij risicovolle bewegingen (voor wie dat wil). Er wordt gefocust op het sterker en krachtiger worden door functionele bewegingen en trainingcircuits. Het trainingsprogramma is ontwikkeld door fysiotherapeuten en strength & conditioning coaches voor de meest veilige en effectieve manier van trainen. Hiermee kunt u binnen 45-60 minuten een full body workout achter de rug hebben, die niet afdoet aan het gegarandeerd behalen van resultaten. Deze manier om de algemene fitheid en gezondheid te verbeteren past dus ook in een drukke levensstijl!

DIT KAN JE VERWACHTEN:

  • Uitgebreide warming-up met mobiliteitsoefeningen, die de kans op blessures verminderen.

  • 1 of 2 tri-sets (3 opvolgende oefeningen) voor het optimale effect. Hierbij worden de spieren optimaal belast, waardoor spiergroei en krachtiger worden wordt bevorderd.

  • De FOXcoach past elke oefening aan naar je fitnesslevel; er is dus sprake van maatwerk en iedereen kan aan de BOOTCAMP meedoen!

  • Afsluitend een conditioning / HIIT (high intensity interval training) circuit om met een voldaan gevoel terug naar huis te gaan!

  • Geniet elke keer van een nieuwe training.

DE GEWELDIGE EFFECTEN VAN DE TRAINING:

  • Verbrand meer dan 1000 calorieën per training

  • Zorgt voor een lang ‘AFTER BURN-effect dat tot wel 3 dagen kan duren. Dit houdt in dat je metabolisme ook na de training harder blijft werken, als gevolg van het harde werken van je spieren, waardoor je vetverbranding makkelijker gaat.

  • Vergroot je spierkracht

  • Verbetert je uithoudingsvermogen en explosiviteit

  • Verhoogt je energie, verbetert je slaap en zorgt voor nog veel meer andere positieve bijkomstigheden; onder meer lagere bloeddruk, lager vetpercentage en minder risico op hart- en vaatziekten en diabetes

WAT KRIJG JE NOG MEER BIJ JE ABONNEMENT:

OPEN GYM

Onbeperkt vrij gebruik maken van de faciliteiten binnen de openingstijden

OOK IN DE OCHTEND

Trainingen zijn in de ochtend, avonden en weekend

ALTIJD ANDERS

Elke dag is er een nieuwe training, zodat het nooit saai wordt.

24/7 COACHING

Via Whatsapp binnen 48 uur antwoord op al je vragen